Een job in de Vlaamse rand? Dichterbij dan je denkt.

Op zoek naar werk?

Vlaanderen heet je welkom! Op minder dan 30 minuten van Brussel vind je tal van vacatures, van elektricien over winkelbediende tot werfleider. Je bent slechts een halte verwijderd van je nieuwe job. Perfect tweetalig hoef je zeker niet te zijn, vaak is basiskennis van Nederlands al genoeg. Ben je bereid om de taal te leren, dan vergroot je wel meteen je kans op werk.

Vind een functie die bij je past.

In de Vlaamse rand rond Brussel zijn er heel wat werkaanbiedingen in verschillende vakgebieden. Op deze kaart staan alle vacatures opgelijst. Vaak volstaat een korte verplaatsing om er te geraken. Waar wacht je nog op? Kies het beroep dat je graag wil uitoefenen en vind meteen enkele jobs die bij jou kunnen passen.

Naar de jobmap

Schrijf je in voor een gratis infosessie.

Benieuwd of een job in de Vlaamse rand iets voor jou is, lekker dichtbij huis? En hoe je de zoektocht het best aanpakt? Schrijf je in voor een van onze infosessies. VDAB en Actiris helpen je graag op weg!

VDAB en Actiris

Wat is VDAB?

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) is de publieke tewerkstellingsdienst van Vlaanderen. Ons doel? Jou op alle mogelijke manieren helpen in je zoektocht naar werk. VDAB beheert een van de grootste jobsites met duizenden vacatures, organiseert opleidingen en biedt loopbaanbegeleiding aan. Zo stemmen we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt optimaal op elkaar af.

vdab.be

Wat is Actiris?

Actiris is de openbare tewerkstellingsdienst van Brussel. Woon je in de hoofdstad en ben je op zoek naar werk? Dan dien je je als werkzoekende in te schrijven bij Actiris. Je kan hier terecht voor al je vragen, informatie over opleidingen, vacatures en begeleiding naar werk. Wil je werken in Vlaanderen? Samen met VDAB begeleidt Actiris je naar een job in Vlaanderen.

actiris.be